SACI KAVURMI DIN PUI .




    Reteta originala se face cu carne de oaie. Insa aceasta este o reteta adaptata, deoarece nu tuturor place carnea de oaie.
In general este intalnita destul de des prin restaurantele turcesti (Saci Kavurmi cu vita sau pui) , deoarece carnea de oaie/miel/berbec nu este pe placul tuturor . In linie mare se respecta ingredientele si prepararea de la RETETA SACI KAVURMI DE OAIE(link) .
In loc de carne de oaie se foloseste piept de pui/curcan . Din cauza lipsei de grasime/seu se adauga trei linguri mari de ulei . Iar la timpii precizati in reteta cu oaie se scad cate 5 min. la fiecare etapa .
Servirea se face la fel ca la SACI KAVURMI DE OAIE .


AFIET OLSUN !
POFTA BUNA !





SACI KAVURMI DIN PUI .




    Reteta originala se face cu carne de oaie. Insa aceasta este o reteta adaptata, deoarece nu tuturor place carnea de oaie.
In general este intalnita destul de des prin restaurantele turcesti (Saci Kavurmi cu vita sau pui) , deoarece carnea de oaie/miel/berbec nu este pe placul tuturor . In linie mare se respecta ingredientele si prepararea de la RETETA SACI KAVURMI DE OAIE(link) .
In loc de carne de oaie se foloseste piept de pui/curcan . Din cauza lipsei de grasime/seu se adauga trei linguri mari de ulei . Iar la timpii precizati in reteta cu oaie se scad cate 5 min. la fiecare etapa .
Servirea se face la fel ca la SACI KAVURMI DE OAIE .


AFIET OLSUN !
POFTA BUNA !