ARDEI IUTE MARINAT DUPA RETETA BULGAREASCA.




     Un kg de ardei iute se taie rondele subtiri si se pune intr-unlighenas de bucatarie.
Se toaca o ceapa mare sub forma de mici cubulete .
Ceapa tocata se amesteca cu rondelele de ardei din lighenasul de bucatarie.

Se prepara o emulsie din doua linguri mari de miere , otet si sare (DUPA GUSTUL FIECARUIA) .
Se pregatesc borcane curate , pe fundul carora se pune cate o frunza de telina .
Borcanele , astfel pregatite, se umplu cu amestecul de ceapa si rondele de ardei . In fiecare borcan se toarna emulsia preparata din miere , otet si apa (nefiarta, rece).

Apoi se baga borcanele la cuptor , intr-o oala cu olecuta de apa (pe fundul careia s-a pus un servet) pentru vidare si capsare .

SE SERVESTE CU CIORBE , SUPE SI ALTELE ASEMENEA .
ESTE INCREDELICIOS !





*
[via]

ARDEI IUTE MARINAT DUPA RETETA BULGAREASCA.




     Un kg de ardei iute se taie rondele subtiri si se pune intr-unlighenas de bucatarie.
Se toaca o ceapa mare sub forma de mici cubulete .
Ceapa tocata se amesteca cu rondelele de ardei din lighenasul de bucatarie.

Se prepara o emulsie din doua linguri mari de miere , otet si sare (DUPA GUSTUL FIECARUIA) .
Se pregatesc borcane curate , pe fundul carora se pune cate o frunza de telina .
Borcanele , astfel pregatite, se umplu cu amestecul de ceapa si rondele de ardei . In fiecare borcan se toarna emulsia preparata din miere , otet si apa (nefiarta, rece).

Apoi se baga borcanele la cuptor , intr-o oala cu olecuta de apa (pe fundul careia s-a pus un servet) pentru vidare si capsare .

SE SERVESTE CU CIORBE , SUPE SI ALTELE ASEMENEA .
ESTE INCREDELICIOS !





*
[via]