Mancare de castraveti.

Ingrediente:


  • 500 g carne vitel
  • 50 g unt
  • un kg castraveti murati
  • doua cepe
  • o lingura de faina
  • marar
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust




Mod de preparare:

Castravetii se taie felii si se lasa o ora in apa rece, la desarat. Apoi se pun la scurs.
Car­nea se taie bu­catele si se rume­neste intr-o cratita, in unt. Se adau­ga castravetii in aceeasi cratita si se rumenesc un pic impreuna. Separat se face putin rantas, care se pune apoi la prajit cu ceapa curata­ta si tocata julien. Se lasa cinci minute sa se inabuse, apoi se pune peste carne si castraveti, se adau­ga apa cat sa acopere ingredientele, se adauga mararul si patrunjelul tocate, apoi sarea si piperul. Se lasa sa scada putin, apoi se introduce 15 minute in cuptor, la foc potrivit.

Pofta buna !

Mancare de castraveti.

Ingrediente:


  • 500 g carne vitel
  • 50 g unt
  • un kg castraveti murati
  • doua cepe
  • o lingura de faina
  • marar
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust




Mod de preparare:

Castravetii se taie felii si se lasa o ora in apa rece, la desarat. Apoi se pun la scurs.
Car­nea se taie bu­catele si se rume­neste intr-o cratita, in unt. Se adau­ga castravetii in aceeasi cratita si se rumenesc un pic impreuna. Separat se face putin rantas, care se pune apoi la prajit cu ceapa curata­ta si tocata julien. Se lasa cinci minute sa se inabuse, apoi se pune peste carne si castraveti, se adau­ga apa cat sa acopere ingredientele, se adauga mararul si patrunjelul tocate, apoi sarea si piperul. Se lasa sa scada putin, apoi se introduce 15 minute in cuptor, la foc potrivit.

Pofta buna !