Prajiturele Delicia

Ingrediente:


  • 300g unt
  • 4 galbenusuri
  • 160 zahar pudra
  • 560g faina
  • 1/2 baton vanilie



Mod de preparare:

Untul se freaca spuma cu zaharul.Se adauga pe rand galbenusurile, frecand bine dupa fiecare, vanilia tocata marunt si la sfarsit faina si se framanta o coca care se tine la rece 1-2 ore. Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie diverse forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc potrivit, fara sa se rumeneasca 10 - 15 minute.


Yummy !

Prajiturele Delicia

Ingrediente:


  • 300g unt
  • 4 galbenusuri
  • 160 zahar pudra
  • 560g faina
  • 1/2 baton vanilie



Mod de preparare:

Untul se freaca spuma cu zaharul.Se adauga pe rand galbenusurile, frecand bine dupa fiecare, vanilia tocata marunt si la sfarsit faina si se framanta o coca care se tine la rece 1-2 ore. Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie diverse forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc potrivit, fara sa se rumeneasca 10 - 15 minute.


Yummy !