Covrigei dulci

Ingrediente:

  • 150g de faina
  • 150g de margarina
  • 2 oua
  • 100g zahar pentru aluat
  • 50g zahar pentru presarat


Preparare:

Se freaca margarina cu faina, se adauga zaharul si un ou.
Se framanta bine aluatulsi se lasa 10 - 15 minute, dupa care se formeaza covrigei fie rotunzi , fie sub forma de "8".
Covrigeii se ung cu ou si se presara cu zahar. Se coc circa 15 minute la foc iute.

SA AVETI POFTA !

Covrigei dulci

Ingrediente:

  • 150g de faina
  • 150g de margarina
  • 2 oua
  • 100g zahar pentru aluat
  • 50g zahar pentru presarat


Preparare:

Se freaca margarina cu faina, se adauga zaharul si un ou.
Se framanta bine aluatulsi se lasa 10 - 15 minute, dupa care se formeaza covrigei fie rotunzi , fie sub forma de "8".
Covrigeii se ung cu ou si se presara cu zahar. Se coc circa 15 minute la foc iute.

SA AVETI POFTA !