Tabbouleh (couscous cu legume)




Tabbouleh este o salata de couscous cu mult patrunjel. Se poate servi simpla, pe frunze de salata verde, cu lipie sau chiar cu fasii de friptura deasupra.

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous
  • 2 rosii
  • 3 cepe verzi
  • patrunjel (2 legaturi)
  • 2 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare (dupa gust)
  • piper (din priviri)


Preparare


Clocotiti apa. Turnati apa clocotita peste coucous (1 la 1) si lasati sa stea 5 minute. Adaugati 1 lingura ulei si amestecati usor cu o furculita pana se desprinde bob de bob.
Rosiile le taiati marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.

Pofta buna !



Tabbouleh (couscous cu legume)




Tabbouleh este o salata de couscous cu mult patrunjel. Se poate servi simpla, pe frunze de salata verde, cu lipie sau chiar cu fasii de friptura deasupra.

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous
  • 2 rosii
  • 3 cepe verzi
  • patrunjel (2 legaturi)
  • 2 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare (dupa gust)
  • piper (din priviri)


Preparare


Clocotiti apa. Turnati apa clocotita peste coucous (1 la 1) si lasati sa stea 5 minute. Adaugati 1 lingura ulei si amestecati usor cu o furculita pana se desprinde bob de bob.
Rosiile le taiati marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.

Pofta buna !