Prajiturele Delicia
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul se freaca spuma cu zaharul.Se adauga pe rand galbenusurile, frecand bine dupa fiecare, vanilia tocata marunt si la sfarsit faina si se framanta o coca care se tine la rece 1-2 ore. Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie diverse forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc potrivit, fara sa se rumeneasca 10 - 15 minute.
- 300g unt
- 4 galbenusuri
- 160 zahar pudra
- 560g faina
- 1/2 baton vanilie
Mod de preparare:
Untul se freaca spuma cu zaharul.Se adauga pe rand galbenusurile, frecand bine dupa fiecare, vanilia tocata marunt si la sfarsit faina si se framanta o coca care se tine la rece 1-2 ore. Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie diverse forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc potrivit, fara sa se rumeneasca 10 - 15 minute.
Yummy !