Rulada fara oua



Ingrediente

  • 4 cescute de cafea cu zahar pudra
  • 2 cescute cu ulei
  • 4 cescute cu lapte caldut
  • faina cat cuprinde
  • 1 lingurita cu amoniac
  • 1 pachet de zahar vanilat



Mod de preparare

Se amesteca bine intr-un castron toate ingredientele in afara de faina. Aceasta se adauga la sfarsit atata cat sa se obtina o coca potrivita pentru a se putea intinde.
Se framanta bine si se lasa coca sa se odihneasca pe planseta/masa doua ore.
Se imparte apoi in cinci parti egale si se intind tot atatea foi subtiri, dreptunghiulare.
Se unge fiecare foaie cu un strat de marmelada(gem sau orice alta crema mai consistenta) si se ruleaza. Cele 5 rulade se aseaza intr-o tava unsa, la distanta de 5-6 cm. Se coc la foc potrivit 30 - 35 minute. Dupa ce se scot din cuptor, se pudreaza cu zahar vanilat.

Sa le serviti cu placere ! :)

Rulada fara oua



Ingrediente

  • 4 cescute de cafea cu zahar pudra
  • 2 cescute cu ulei
  • 4 cescute cu lapte caldut
  • faina cat cuprinde
  • 1 lingurita cu amoniac
  • 1 pachet de zahar vanilat



Mod de preparare

Se amesteca bine intr-un castron toate ingredientele in afara de faina. Aceasta se adauga la sfarsit atata cat sa se obtina o coca potrivita pentru a se putea intinde.
Se framanta bine si se lasa coca sa se odihneasca pe planseta/masa doua ore.
Se imparte apoi in cinci parti egale si se intind tot atatea foi subtiri, dreptunghiulare.
Se unge fiecare foaie cu un strat de marmelada(gem sau orice alta crema mai consistenta) si se ruleaza. Cele 5 rulade se aseaza intr-o tava unsa, la distanta de 5-6 cm. Se coc la foc potrivit 30 - 35 minute. Dupa ce se scot din cuptor, se pudreaza cu zahar vanilat.

Sa le serviti cu placere ! :)