Sufleu de cartofi dietetic
Ingrediente:
Preparare:
Cartofii se spala, se curata, se rad pe razatoarea mica, se presara cu sare si dupa 2-3 minute se storc de zeama, apoi se amesteca cu untul, galbenusurile, laptele, iar la urma se adauga albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ 30 minute.
Se rastoarna pe un platou si se serveste cu legume fierte si oparite cu unt.
- 3-4 cartofi potrivit de mari
- 100ml lapte
- 2 oua
- 50g unt
- putina sare
- 1 lingura pesmet
Preparare:
Cartofii se spala, se curata, se rad pe razatoarea mica, se presara cu sare si dupa 2-3 minute se storc de zeama, apoi se amesteca cu untul, galbenusurile, laptele, iar la urma se adauga albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ 30 minute.
Se rastoarna pe un platou si se serveste cu legume fierte si oparite cu unt.
POFTA BUNA !