Prajitura FAIRY

INGREDIENTE

Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina

Crema
  • 250g rahat de fructe
  • 200g unt 
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • frisca


PREPARARE

Se bat albusurile spuma. Se adauga incet zaharul batand in continuare pana cand se intareste din nou spuma. Se adauga galbenusurile si la sfarsit faina. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit 20-25 minute. Dupa ce se raceste se taie blatul in doua.
Rahatul si untul se trec prin masina de tocat carne impreuna cu portocala si lamaia (intregi, curatate de coaja amara, insa cu tot cu pielitile cu nervuri si zeama) si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza totul. Cu aceasta compozitie se unge primul blat, se acopera cu al doilea si se unge cu restul de crema.
Se orneaza deasupra cu frisca.

Yummy !

Prajitura FAIRY

INGREDIENTE

Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina

Crema
  • 250g rahat de fructe
  • 200g unt 
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • frisca


PREPARARE

Se bat albusurile spuma. Se adauga incet zaharul batand in continuare pana cand se intareste din nou spuma. Se adauga galbenusurile si la sfarsit faina. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit 20-25 minute. Dupa ce se raceste se taie blatul in doua.
Rahatul si untul se trec prin masina de tocat carne impreuna cu portocala si lamaia (intregi, curatate de coaja amara, insa cu tot cu pielitile cu nervuri si zeama) si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza totul. Cu aceasta compozitie se unge primul blat, se acopera cu al doilea si se unge cu restul de crema.
Se orneaza deasupra cu frisca.

Yummy !