Ficaciori helal .
Ingrediente
Preparare
Se spala ficatul, se zvanta, se presara cu sare si piper si se trece prin faina.
Ficatul se prajeste pe toate partile in ulei.
Dovleceii se taie felii, se adauga la ficat impreuna cu supa si smantana si se lasa totul sa fiarba acoperit 5-7 minute.
Apoi se adauga busuiocul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se prajesc semintele de pin intr-o tigaie uscata si se imprastie deasupra (seminte de pin gasit la Carrefour sau la plafar) .
- 250 g ficat de pasare
- sare dupa gust
- piper macinat
- 2 linguri faina
- 3 linguri ulei de masline
- 250 g dovlecei
- 4 linguri supa de gaina (cuburi dizolvate in apa fierbinte)
- 50 ml smantana
- 1 lingura busuioc fin taiat
- seminte de pin
Preparare
Se spala ficatul, se zvanta, se presara cu sare si piper si se trece prin faina.
Ficatul se prajeste pe toate partile in ulei.
Dovleceii se taie felii, se adauga la ficat impreuna cu supa si smantana si se lasa totul sa fiarba acoperit 5-7 minute.
Apoi se adauga busuiocul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se prajesc semintele de pin intr-o tigaie uscata si se imprastie deasupra (seminte de pin gasit la Carrefour sau la plafar) .
POFTA BUNA !